MINISTRE GARGALLO, QUINA POCA VERGONYA QUE TENS !!!! – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

   

Josep-Lluis-Domenech-Gomez-987

  Les darreres declaracions del ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, sobre la unitat d'Espanya van provocar una indignació transversal en les forces polítiques catalanes. A les Espanyes i especialment a la Caverna de Madrid varen fer "Caldo gros". Fins i tot ha sortit per tot arreu (jo ho he vist al Twitter) un edifici com si fos una de les desaparegudes "Torres bessones" (pintades amb la bandera espanyola, aquella que a nosaltres no ens agrada veure-la ni en pintura) i un Avion anant contra la torre amb una bandera catalana.  

margallo

  Com podeu veure, si el dropo del Ministre la va "cagar" els altres no tenen nom. Això és de "malparits", perquè brometa i conyeta a conyeta, aquests desgraciats de pare i mare ens estan tractant de ser més perillosos que els terroristes. Això no està bé, però jo (i crec que vosaltres també) em pregunto com se sentiran les famílies de les víctimes dels terroristes.  

bandera-escatalana

Aquests desgraciats, ja els anava bé que hi havès terrorisme. Ara que sortosament no n'hi ha, estan orfes. Borden com gossos de veure que a Catalunya, mani rera mani, no es trenca ni un vidre. El diari en qüestió es EL ESPAÑOL, del Pedro JOTA. (Sense comentaris)   El president de la Generalitat va trobar "feridor" per les víctimes del terrorisme que Margallo declarés: "Un atac terrorista se supera, la dissolució d'Espanya és irreversible." De fet, l'exportaveu de l'Acvot Roberto Manrique va escriure al seu blog que "cal ser molt mala persona per dir que un atemptat se supera". Oriol Junqueras hi veu una actitud "molt tradicional" que evidencia que l'Estat i els ministres han desconnectat de la majoria de catalans. Per Ada Colau, van ser unes declaracions "faltades d'ètica i profundament antidemocràtiques". Miquel Iceta, líder del PSC, les va qualificar de "molt desafortunades". I cal esperar encara, la botifarrada de mentides que sortiran.   Per cert, hi va haver una cosa que no em va agradar. A la manifestació de la nit dels de la CUP i companyia, varen fer de les seves. Varen cremar retrats del Borbó i banderes espanyoles, franceses i de la Unió Europea. Vinga fot-li fort, nen.... Mireu, jo al Borbó no el puc veure ni en pintura, la bandera d'Espanya tampoc, però fer aquestes coses, és donar-li's la raó i llençar benzina al foc.    crema de banderes catalanes - josep lluis domenech (Com podeu veure no pasa res si es crimen banderas nostres) Per cert un cop dit això, em passo pel sota ventre la llei que permet a Escanya, empresonar a qualsevol dropo per haver cremat quelcom. Això són lleis d'estats predemocràtics per no dir altra cosa. Ells ja saben que als estats Units, cremar una bandera yankee no és delicte i tampoc cremar una foto del President. Tenint en compte que qualsevol President d'Estats Units, Bush fill inclòs, sempre és millor que tenir un Borbó, és a dir una Monarquia Absolutista. Ah, me´n oblidava el Ministre d´Injusticia Espanyol, el senyor Català, ja ha amenaçat al President Puigdemont, però d´això en parlarem demà. Bé, ja veieu com està el pati. La Mare que els va arribar a parir....