GRAN ORIENT DE CATALUNYA A EUROPA – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

   

Josep-Lluis-Domenech-Gomez-987

El Gran Orient de Catalunya, ha fet acte de presència a diverses cites maçòniques celebrades a Europa. Concretament a Rotterdam a la cita anual de C.L.I.P.S.A.S., també a Istanbul per estar al costat dels germans turcs en el seu Aniversari i finalment a un Aixecament de Columnes a Lisboa.  

josep-lluis-domenech-gran-mestre-adjunt-del-goc

Amb la presència del Gran Mestre del Gran orient de Catalunya Ernest Ruiz González, el Gran Mestre Adjunt del Gran Orient de Catalunya Josep Lluís Domènech Gómez i amb el Passat Gran Mestre Antoni Castillo Nebra.

gran-mestre-i-gran-mestre-adjunt-del-gran-orient-de-catalunya

Amb la presència del Gran Orient de Catalunya en aquests tres actes importants a Europa, es consolida i internacionalitza el treball del Gran Mestre Ernest Ruiz i el seu equip de govern. josep-lluis-domenech-i-joan-martin-masoneria-espanola Es varen firmar diversos Tractats d'Amistat amb vàries Obediències i es va aconseguir l'acord de C.L.I.P.S.A.S. de celebrar la seva Assemblea de l'any 2018 a Barcelona, amb la coordinació dels actes par part del GRAN ORIENT DE CATALUNYA a la ciutat de Barcelona.  

img_9524