ELS HEM TORNAR A FOTRE ALS ESPANYOLS – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

 

Josep-Lluis-Domenech-Gomez-987

Puigdemont va atendre amb cara seriosa la petició que, des de l’escenari, li feia el conductor de l’acte, Quim Masferrer: “No ens decebeu, no ens decebeu, no ens decebeu”, va insistir l’actor, després de recordar a les autoritats la il·lusió que estava movent aquella gentada.   La millor resposta a les especulacions dels espanyols de la Caverna i dels Botiflers declarats i coneguts que tenim a Catalunya la van donar ahir milers de persones amb una nova mostra de civisme i determinació, reclamant festivament la sobirania de Catalunya. La cinquena manifestació multitudinària consecutiva va tornar a omplir de famílies carrers i places. Barcelona, Berga, Salt, Lleida i Tarragona.  

diada2016-josep-lluis-domenech

Els partits espanyols i les seves sucursals residuals a Catalunya, han tornat a rebre. Ja no poden fer servir el que anaven dient fa dies. És a dir que el "suflé catalan se ha rebajado". La ciutadania de Catalunya els ha tornat, a vèncer, amb cançons, música, participació i el més important amb valentia democràtica reforçant la idea de la que ve ara es a dir la  República democràtica catalana, que ens alliberi de l'opressió fastigosa borbònica que patim els catalans després de tres segles d'opressió.  

diada-2-2016

Del més petit al més gran, amb la revolta d'un somriure com més trigui Madrid a entendre-ho més difícil li resultarà justificar davant la comunitat internacional el tracte que dispensa a les demandes catalanes. La seva darrera Colònia que li queda després de la pèrdua de Cuba i Filipines.   El que està a punt, doncs, no és la república: és el conflicte institucional, un peatge que l'Estat no ens estalviarà. Ara veurem en els dies que vénen, les cabronades institucionals d'aquesta monarquia predemocràtica de l'estat espanyol.   Estan molt emprenyats, carregaran contra tot. Ara tenen "barra lliure". Cal recordar-ho i ens cal no aflonjar. El president Puigdemont va destacar ahir a Salt, que l'independentisme català havia respost "com una sola veu" i va avisar: "Qui n'hagi de prendre nota que en prengui, perquè això ha vingut per quedar-se".   El President de Òmnium es va equivocar. Va dir "Això no ho para ni Déu". A Déu no li cal parar res, perquè Déu és català. I a sobre és un bon fill, que estima molt a la Verge de Montserrat que és Indepe fins al moll de l'os.   El Ministre Margallo, la va tornar a cagar. Va voler escalfar la Diada i va dir que era pitjor que Catalunya se´n vagi que un atemptat terrorista. Encara que, repeteixo la va cagar, en una part tenia raó. Quan ens n'anem, quedaran fets una merda de país. I això fa "pupa" i ells ho saben. Senyor que el bonbin i que el moqui la iaia. La frase de Grouxo que deia: "És millor estar callat i semblar estúpid que parlar i esvair els dubtes definitivament", ja ho sabeu. A més de ser un "empastillat" dels collons, perquè li dóna la raó al Groucho Marx.   Cal dir a tots els nostres polítics: Nosaltres hem tornat a omplir els carrers, ara vosaltres proclameu la independència abans de la Diada vinent. Avui. Cal gaudir del descans i anar veient els dropos de Madrid, explicant mentides. Demà més. I per si de cas, tota aquesta porcada de Madrid i els botiflers de Catalunya, que vagin a cagar a la Via. Visca Catalunya.