DARRERES CUEJADES DELS ESPANYOLS FEIXISTES – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

   

masoneria-espanola-josep-lluis-domenech

    Espanya és un país radicalitzat cap a la dreta, que ha rebut tota la merda d'un partit polític corrupte i amb tics de Franquisme que és el PARTIDO POPULAR. Ara que no vingui ningú a esmenar-me la plana: Barcenas, Rato, Papeles de Panama (Ministre Soria), la senyora del "Caloret" Rita Barbera i un fotimer més de porqueria. Tot això em dóna la raó del fet que Espanya està radicalitzada cap a la dreta, perquè després de tota aquesta porqueria política, encara per dues vegades, els súbdits espanyols (no pas Catalunya que som ciutadans i no podem veure ni en pintura al maleducat del Borbó) han tornat a votar amb escreix al PP. Cadascú té el que es mereix. Ja s'ho faran.   Però aquest preàmbul, és per fer esment del fet que no paren de fer el "bord" amb Catalunya i els catalans. I ara comencen per negar-se al registre del partit que abans era Convergència. El registre de partits correspon al Ministeri d'Interior. No se sap ben bé on han de registrar-se altres organitzacions o associacions, però passar pel sedàs del control policial fa de manera inevitable una flaire –o pudor– de temps passats. Potser són coses del franquisme, aquell règim que fa quaranta anys que no se'n va anar del tot. La inscripció del Partit Demòcrata Català, doncs, ha donat l'oportunitat a Jorge Fernández Díaz de tornar a lluir-se. Fernández ha entès que és un cadàver polític perquè la conversa filtrada amb el cap de l'Oficina Antifrau l'ha deixat en evidència també davant el seu partit. Ara només cal que l'enviïn al Vaticà i el Papa ho accepti. Després de mal polític ens trobem amb un pixa piles baptismals i un abraça capellans dels pebrots. Maleit sigui. Via fora de Catalunya per sempre més.

CORRALITO2

Avui en el diari AVUI, el nostre admirat Desclot, és a dir, Vicent Sanchis, que diu: "Les darreres cuejades de Fernández seran les més podrides. Així s'ha d'entendre el rebuig ministerial a inscriure en el registre el PDC. Apel·lant a la duplicitat de noms –com Unió de Centre Democràtic i Centre Democràtic i Social?– i a la intenció d'arribar a la independència sense subordinació constitucional. La maniobra, però, és més sòrdida que buscar tocar la pera. Jorge Fernández, el seu govern i el seu partit volen radicalitzar els exconvergents. Mostrar-los com uns "extremistes". Expulsar-los de la centralitat política. Fa temps que el Partit Popular pega voltes a la idea de substituir Convergència entre l'electorat català socialment més moderat. No se'n surten. Potser perquè aquests sectors també s'han "radicalitzat" nacionalment?"

Josep lluis domenech i el trio de la benzina

Per acabar cal agrair de tot cor, la contumàcia d'aquesta colla de desgraciats. Si algú encara no s'ho creia, ara ho pot anar veient. I que consti que la cosa continua i cada cop les putades i marranades d'aquesta porcada de trinxeraires anirà a més. Pot ser que ara, no seran tan estúpids de fer-ne alguna de grossa abans de la diada de l'11 de setembre. Tant de bo. Que continuï l'espectacle que a darrera hora, ja veurem qui riurà el últim. Però no ens podem refiar ni un pam. Aquesta gent és gent de mal viure, i són capaços de qualsevol cosa.

fora-botiflers

Ells poden tenir la força però nosaltres tenim la raó i un desig irrefrenable d'aconseguir la llibertat i davant d'això no hi ha constitució, ni fiscalies, ni reis, ni mandangues, ni hòsties, que ens aturin el camí cap a la llibertat del nostre país. Davant d'aquestes amenaces, l'11-S ha de tornar a ser la nostra resposta contra un estat espanyol que l'únic que vol és tenir-nos sotmesos a unes lleis completament obsoletes, per anar tirant de beta i aprofitar-se dels catalans. Endavant les atxes, amics i amigues, la llibertat és cosa nostra, ells no ens aplanaran mai cap camí, ho sabem però seguirem endavant sempre!, i que els bombin.