CIUDADANOS, QUI RENTA EL CAP A UN BURRO, PERD EL TEMPS I EL SABÓ – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

 

joseplluisdomenech777

Aquesta colla d'espanyols falangistes de CIUDADANOS volen anar a sac contra la nostra immersió lingüística. Els d'Albert Rivera consideren insuficient l'ofensiva legal i judicial contra el català per part de l'Estat de les "Escanyes" durant l'última legislatura i van aprofitar l'avinentesa per demanar als populars que adoptin mètodes efectius per fer complir a la Generalitat les sentències judicials en contra de la immersió lingüística. Doncs que es rasquin l'entrecuixa amb una canya. Mireu si seran desgraciats que volen exigir destinar inspectors de l'Estat a les aules catalanes per vigilar que els professors facin les classes en castellà si així ho mana la justícia, la justícia espanyola, que ja s'assembla cada vegada més a la turca. Aquesta gent com que no tenen vergonya democràtica tant se'ls en fot. El vicesecretari general de C's, José Manuel Villegas, un "bon element" va assenyalar ahir que es tracta d'un "mecanisme" que el govern del PP ha evitat utilitzar Amb tot, fonts del partit taronja que haurien d'anar de blau com els falangistes de "pro", van admetre que aquesta possibilitat encara no ha rebut una resposta formal dels populars. Del que no tenen cap mena de dubte és que en el document final hi haurà tot de mesures relatives a Catalunya: tant la defensa del trilingüisme, que se´l poden fotre per darrere i amb la idea perversa per fer retrocedir el català a les aules davant el castellà i l'anglès -tal com va fer el PP amb el barrut del José Ramón Bauzá a les Balears.  

Arriba el Franquismo

I és que aquesta colla d'impresentables espanyols de Ciutadans va néixer fa deu anys amb l'objectiu gens amagat de posar fi a la immersió lingüística i de reduir el català a llengua de segon nivell. El Partit Popular potser no va ser creat amb aquest propòsit concret, però és innegable que el duu a l'ADN. N'hem tingut proves a Catalunya els últims anys i, sobretot, al País Valencià i a les Illes. Una obsessió per la llengua dels dos partits que només es pot qualificar de malaltissa. Dèiem abans que no ens hauria de sorprendre l'obsessió de C's i el PP pel català. També hauríem de saber que té un objectiu superior. Saben perfectament que laminar l'oficialitat del català, treure-li importància a l'escola i reduir-lo al mínim en la vida pública significa atacar la base del país, l'essència, allò que ens diferencia i que ens fa poble. De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. La llengua no és el tot, certament, però, si el català hagués sucumbit al genocidi franquista perpetrat pels pares i els avis dels actuals ciutadans i populars, avui no seríem on som. De ben segur. Per defensar i protegir definitivament la llengua catalana és, entre moltes altres coses, pel que molts catalans volem la independència. Que ho deixin córrer, els senyors de Ciutadans. Ni finançament, ni inversions, ni res. Si es volen deixar entabanar, que busquin matèria menys suada. Qui renta el cap a un burro perd el temps i el sabó. Ara, això sí, amb el PP poden parlar tant com vulguin d'obligar la Generalitat i el Parlament de Catalunya a complir estrictament la seva llei. Una pretensió tan absurda com la primera, perquè la Generalitat i el Parlament obeiran mentre vulguin.  

Girauta

Mentre no decideixin de debò obeir-se a ells mateixos. A la voluntat del poble de Catalunya. I el trilingüisme escolar? Som on érem. I la pregunta continua sent la mateixa. Tots els dirigents de Ciutadans saben parlar castellà? Sí. Tots ells saben també parlar català? No. Quan n'aprenguin, quan siguin bilingües reals, que parlin. I que si no els agrada, que els bombin, nosaltres com diu el President Puigdemont, "anem passant". I ells com sempre... Que els moqui la iaia i si no en tenen prou, "a cagar a la via". Aquest post, ha estat concebut desprès de la lectura del Diari ARA i PUNT AVUI, i de la mala llet arraconada al vuele una colla de desgraciats que solamente volen amar contra Catalunya i els catalans.