CIUDADANOS I LA DONA DEL CESAR – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

 

josep lluis domenech gomez1

   

Els polítics de CIUDADANOS no saben que fer per treure el nas i evitar com calgui unes altres eleccions, que saben que tornaran a ser una sangria a efectes de tornar a perdre electors i és clar escons al parlament de les "Escanyes".

Se'ls està veient el llautó i cada cop més els espanyols veuen en aquest partit, que cal recordar va néixer a Catalunya exclusivament per enterrar el català, està conformat per una colla de trinxeraires que són d'altra banda la marca blanca del Partido Popular. Només cal veure com a cada moment se'ls omple la boca parlant d'Espanya i dels espanyols. Personalment quan sento que "estan treballant per Espanya i pels espanyols, cada cop me'n recordo més del Barcenas i companyia.  

ALBERT_RIVERA_ciudadanos_elecciones_2015

Cal recordar que els de Ciudadanos volen aplicar el trilingüisme a Catalunya, però ja han baixat el nivell. Ara ja no demanen que s'anomeni personal per vetllar per la correcta aplicació del trilingüisme que voldrien aplicar. No ho fan perquè s'han adonat que els inspectors de control no els pot enviar Espanya, sinó que li pertoca a Catalunya. Des d’ERC, Joan Tardà va assenyalar que Ciutadans “va néixer per dinamitar la immersió lingüística a les escoles” i la discussió sobre el model català és“ uninsult a la intel∙ligència”.  “Si no vénen amb la Legió, la immersió continuarà”, va concloure. Tardà va acusar els socialistes de “preferir que res no canviï abans que els catalans ens expressem amb un referèndum”. El periodista Manuel Cuyas ja fa "conyeta" amb el trilinguisme: "Jo, si fos del govern anglès o americà, cridaria els ambaixadors a consultes pel motiu d'utilitzar l'idioma de Shakespeare com a dissolució d'un altre. Dic Shakespeare per dir un autor que no han llegit. No cal afegir-hi que en aquest punt el PP i Ciutadans, que a Catalunya són minoria, s'han posat de seguida d'acord. En la lluita contra la corrupció, encara s'ho rumien. Jose Antich al Diari EL NACIONAL.CAT tumbé ha vist el llautó a  aquesta Gent de CIUDADANOS: "El que es persegueix amb l'acord entre PP i Ciutadans és situar en primera línia de la batalla política el tema de la llengua i l'envit contra el català. Molt més si és té en compte que aquest és el gran objectiu polític de la formació taronja des de la seva fundació i que aquest diumenge 28 d'agost han estampat la seva firma en una cosa que durant la campanya electoral van jurar i van perjurar que no farien: convertir en president Mariano Rajoy. A falta d'un acord raonable en la lluita contra la corrupció i la regeneració política, es ressalta el pacte en aspectes més existencialistes com són la unitat d'Espanya i el trencament de la preeminència del català en l'educació. Molt fum per a tan poc resultat. L'acord d'investidura no està en camí d'investir ningú i el paper firmat contra la immersió tampoc acabarà amb ella. És cert que poden posar-se d'acord, com ara han fet, dos partits polítics importants, però l'educació dels escolars a Catalunya es decideix i es legisla al Parlament de Catalunya, no al Congrés dels Diputats." Veurem com acaba l'espectacle, perquè a la política espanyola, hi ha un gran pecat que el podríem anomenar "pecat hispànic", que és el culte a l'aparença. És a dir fer teatre i que les coses continuïn d'alguna manera com abans (Síndrome de Lampedusa?). Tothom coneix l'aforisme de la dona del Cèsar. El que passa que a Espanya, aquesta bona muller és més puta que les gallines. I que tot sembla una casa de barrets i a sobre sense piano.