CATALANS, TOTS AL CARRER, VISCA LA TERRA – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

   

masoneria-espanola-josep-lluis-domenech

DESPERTA CATALUNYA, HA SORTIT EL SOL

DE BON MATI, SORTIRÀ LA CORONELA PER GUARDAR I PROTEGIR ELS CATALANS.

coronela-1

Aquest dia màgic que comença ben d’hora ben d’hora al peu de Rafel Casanova i que acaba ben tard al peu de l’escenari del Concert per la Llibertat ens ajuda a recordar qui som i per què lluitem.

Avui, per motius que van des de l'emoció profunda fins a la racionalitat més radical, un cop més ens cal que tots els ciutadans de Catalunya, que volem la Independencia, sortim al carrer i expressem el  suport a la independència, el sobiranisme, l'autogovern, qualsevol de les paraules que expressen els graus de la voluntat de ser i la consciència que venim de lluny.

  El món ha de constatar, un cop més, que la solució per a Catalunya serà democràtica, amb urnes, o no serà. I que els catalans estem disposats a demostrar- ho les vegades que calgui. Nosaltres no ens mourem mai per la gestualitat estèril ni pel cop d'efecte. Som al tram final del procés i cal molta serenitat per culminar-lo.      

freedomCAT-Josep Lluis Domenech

    I A LA TARDA TOTS PLEGATS A TOTS ELS INDRETS      A les 17.14 h comença el batec Les campanes de la Seu Vella de Lleida marcaran l'inici de la mobilització a les 17.14 hores. Després de llegir un manifest, sonarà una cançó que marcarà el ritme de l'acció. Els assistents disposaran d'uns punts de cartolina, repartits prèviament, que aniran aixecant enlaire, mostrant la part de color groc, per simular l'efecte d'un batec. La mateixa acció es repetirà després a Berga, Salt, Tarragona i, finalment, Barcelona. Un cop el batec s'hagi reproduït als cinc punts, un coet a cada ciutat marcarà el moment d'aixecar totes les cartolines a la vegada al ritme de la música, alhora que colles castelleres formaran els "pilars de la República Catalana", com els ha definit l'ANC. A cada ciutat es podrà seguir el que passa a la resta a través de grans pantalles.     I cal que quedi ben clar: Si un referèndum pactat resulta impossible cal canviar tant la música com la lletra del relat estratègic del que significa un projecte de progrés. L'opció és la desconnexió pacífica de l'estat que ho impedeix.  

flama-canigo - Josep Lluis Domenech Gomez

  VISCA CATALUNYA LLIURE !!!!!!!!!!