ADEU ESPANYA, ESCOLTA EUROPA – JOSEP LLUIS DOMENECH GOMEZ

joseplluisdomenech999

Catalunya ha parlat. Ni un moment de dubte. Ahir nit es va produir una gran victorià. Clara i indiscutible, No tingueu cap dubte. Primerament una victòria clara en participació, una victòria en diputats, una victòria en vots –si, en vots- diguin el que diguin els diaris de la caverna de Madrid. Digui el que digui el senyor presidente del gobierno de España, "la Una Grande y Libre".

Malauradament, ja ho veureu, no hi han entès res. Les declaracions dels principals líders polítics espanyols, i no només del PP, avui ens ho deixaran clar, com ens ho deixaran les portades dels diaris espanyols. Es pensen que repetint-se el mantra que "Mas ha perdido" ja ho tenen tot fet. No hi ha res a fer. Per tant, que diguin el que diguin nosaltres a lo nostre.

josep lluis domenech

Cada vegada tenim que tenir-ho més clar, Adéu Espanya, Escolta Europa. Curiós que ahir els principals mitjans de comunicació internacional parlessin d'una victòria clara de l'independentisme mentre que els mitjans espanyols tornaven a donar el procés per mort. L'error ja el van cometre el 2012 i ara hi tornen. I és per això que a nosaltres la lectura que ara ens interessa ja és una altra. A segons qui ja no els escoltem. Adéu, doncs, Espanya. Escolta, Europa! És possible, que ens hauria agradat més tenir 5 o 6 diputats més, però desprès de tantes mentides, de tantes trampes, de tantes amenaces, de tanta indignitat, els que estimem a Catalunya hem guanyat. No tingueu por, poc a poc i bona lletra, A dialogar aquí a Catalunya, perquè a l´estat espanyol, em sembla que mai podrà ser. Anem per feina, tots a l'hora.